www.corfix.cz

Humbrol

humbrol-logo-web.jpg

 

aq0037_2_emerald_gloss_-_50ml_enamel_paint.jpg

Již téměř sto let vyrábí Humbrol barvy vynikající kvality.

V nabídce naleznete velké množství akrylových i emailových barev, nově také barvy ve spreji, laky, lepidla a další příslušenství, které dovedou vaše modely k dokonalosti.

 

Sortiment emailových barev Humbrol nyní přesahuje 170 druhů a jedná se o rychleschnoucí barvy na bázi rozpouštědla.

Akrylových barev nabízí Humbrol více než 130 druhů, včetně speciální řady železničních barev. Jedná se o rychleschnoucí barvy na bázi vody. Akrylové barvy jsou nehořlavé a mají minimální  zápach a jsou tedy vhodné i pro malé modeláře.

Barvy Humbrol jsou navržené speciálně pro plastové modely, je však možné je použít i na řadu dalších povrchů. K dostání jsou v matné, polomatné, lesklé i průhledné variantě a v kovové metalíze.

 

av0008_weathering_powder_rust_-_28ml.jpg

Humbrol nabízí také množství weatheringových barev, které jsou všestranným prostředkem, pomocí kterého vytvoříte na Vašich modelech realistické efekty opotřebení, zvětrávání či stárnutí. Lze je také míchat dohromady a vytvořit tak jakýkoliv barevný odstín.

 

Pro dokonalé modely je zde Chipping email, emailové washe a efekty, díky kterým můžete na modelech vytvořit realistické efekty odřenin, škrábanců a opotřebení. Emailové washe od Humbrolu představují dokonalý způsob, jak posunout Vaše modely ještě o úroveň výš. S jejich pomocí totiž můžete do míst, která jsou na reálných předlohách běžně vystavena vlivům počasí nebo každodennímu opotřebení, přidat všemožné efekty, jako je špína, prach, rez a spousta dalších.

Tyto washe jsou navrženy pro širokou škálu modelářských objektů, jako je brnění či pancíř, veškerá vozidla, letadla, figurky, budovy, lokomotivy, vagóny...

Můžete je navíc míchat dohromady a dosáhnout tak přesně takového barevného odstínu a efektu, jaký jste si představovali. Nanášet je lze jak na emailové, tak na akrylové barvy od Humbrolu.

ad6014_14_french_blue_gloss_-_150ml_acrylic_spray_paint.jpg

 

Humbrol nabízí také akrylové a emailové laky ve spreji, které chrání a vytváří na modelu polomatný nebo matný povrch. Laky lze nanášet na širokou škálu povrchů včetně většiny plastů, dřeva, skla, keramiky, kovu, kartónu, ale i sádry či sololitu opatřených penetračním nátěrem. Hodí se i pro většinu použití v kutilství či při ošetřování aut.

 

ag4301_detail_brush_pack.jpg

K dotvoření modelů nabízí Humbrol také širokou škálu dalších výrobků jako jsou štětce, nářadí, sady nářadí, maskovací pásky, Airbrush a spoustu dalších.

 

 

Kompletní nabídku produktů Humbrol naleznete na našem e-shopu.