www.corfix.cz

Airfix

airfix-logo-web.jpg

Představujeme Vám kompletní sortiment značky Airfix, která od roku 1952 vyrábí modely pro mnoho generací. Modely Airfix zahrnují letadla, lodě, auta, tanky, budovy, rakety, a figurky v různých měřítcích a velikostech, zkrátka pro každého něco. V nabídce najdete Starter Sety, Gift Sety a dárkové sady, které obsahují barvy, lepidla a štětce. Dále Airfix nabízí Classic Kity a Vintage Classics modely a Dioramata budov pro doplnění Vašich modelů. Řadu zacvakávacích modelů QuickBuild, ocení zejména děti. Nově nabízí Airfix modely od období druhé světové války pokrývající více než 75 let historie letectví.

Classic Kits

a04058-1-72-nakajima-b5n2-_kate_-pack.jpgNejvětší zastoupení mezi modely Airfix má kategorie Classic Kits. Jedná se o modely bez lepidla, barev a štětců, které si sami nabarvíte dle vybraného barevného schématu.
Hlavní specializací modelů Airfix je letectví, každoročně je na trh uváděna řada novinek, které zahrnují jak civilní a válečné letouny, tak i vrtulníky. Modely jsou vyráběny v různých měřítcích převážně ve velikostech 1:72 a 1:48, ale i v mnoha dalších.
Dále si můžete vybrat mezi modely lodí, aut, válečné techniky a pro doplnění modelů jsou v široké  nabídce dioramata, modely budov a sady figurek.

QuickBuild

j6007-exploded.jpg

Airfix QUICKBUILD je úžasná řada jednoduchých zacvakávacích modelů, která poslouží jako naprosto perfektní úvod do světa modelářství pro děti od 5 let, ale také jako ta pravá kratochvíle pro zkušenějšího modeláře. Předbarvené díly lze jednoduše zacvaknout do sebe, nic není potřeba lepit ani barvit, a v mžiku se před Vámi objeví opravdu působivý model, který můžete navíc vylepšit podle svých představ pomocí přiložených samolepicích obtisků. S modely letadel najdete v balení samozřejmě také stojánek pro vystavení vašeho výtvoru, abyste se s ním mohli náležitě pochlubit!

j6007.jpg

Celá řada QUICKBUILD se vyrábí ve Velké Británii a nabízí Vám některé z těch nejikoničtějších vozidel či letadel, jaké byly kdy postaveny! Najdete zde modely aut jako například VW Beatle, Lamborgini, moderních stíhacích letounů, nejznámějších letadel druhé světové války a také modely tanků či vrtulníků.

 

Starter Sets & Gift Sets

a55101-front.jpg

Stavebnice řady Airfix Starter Sets jsou ideální pro začátečníky. Každá z nich obsahuje lepidlo, štětec a akrylové barvy - zkrátka vše, co je potřeba k vytvoření úžasného prvního modelu!

Gift Sets - Dárkové sady Airfix jsou ideální pro zkušenější modeláře. Součástí balení je vše, co potřebujete, tedy lepidlo, akrylové barvy i štětce.

V nabídce jsou i speciální sady leteckých bitev, např. Dogfight Doubles, které jsou ideálním dárkem jak pro začátečníky, tak pro zkušené modeláře.


Vintage Classics

S kolekcí Airfix Vintage Classics Vás čeká návrat do minulosti. Zažijte nostalgii s historickou kolekcí classic-kit-vintage-tank-a01315v-wwi-male-tank-mk-i-1-76-_a93742568_10374.jpgklasických modelů!

Boxy všech modelů Airfix Vintage Classics jsou originálně ilustrovány vybranou skupinou umělců.

V nabídce jsou modely letadel, tanků a vojenských vozidel, lodí i sady figurek, které dokonale doplní Vaše diorama. Modely kolekce Airfix Vintage Classics jsou ideálním dárkem jak pro začátečníky, tak pro zkušené modeláře.

 

Dioramata a modely budov

a75015-box.jpg

Speciální modely budov a prostředí, které se snaží navodit dojem skutečnosti. Díky těmto modelům vytvoříte unikátní prostředí pro zasazení vašich detailně propracovaných kousků a pochlubit se tak můžete bojovou scenérií, která na každého dýchne atmosférou doby. Efektivně doplní každý váš model.

 

 

Pro modely Airfix je primárně určeno příslušenství a barvy značky Humbrol.
Čísla barev vyznačených na modelech odpovídají této značce.

 

Kompletní nabídku modelů Airfix najdete na našem e-shopu.