www.corfix.cz

ITALERI

marchio-italeri-r-nera.gif

Značka Italeri byla založena na počátku 60. let 20. století. Její dva mladí zakladatelé milovali letadla a vojenskou techniku, ale nebyli příliš spokojeni s nabídkou modelů, která byla v té době k dispozici. Tak se rozhodli založit vlastní značku a vyrábět si modely sami. Firma se na modelářském trhu rychle prosadila, neustále rozšiřuje svoji nabídku produktů a úspěšně roste. Zejména díky talentu a vizionářském přístupu zakladatelů a jejich kolegů, si značka Italeri našla své pevné místo i na mezinárodním trhu. Společnost Italeri klade velký důraz na zpracování detailů, a umožňuje tak zákazníkům vytvářet velmi realistické a přesné modely.

 

Široká nabídka produktů Italeri zahrnuje mnoho modelů a je rozdělena do několika řad:

3708_box2.gifModelKit

Největší zastoupení mezi modely Italeri má kategorie ModelKitů. Modely jsou vyráběny v různých měřítcích převážně ve velikostech 1:72 a 1:35, ale i v mnoha dalších. Jedná se o modely bez lepidla, barviček a štětců, které si sami nabarvíte dle vybraného barevného schématu. Můžete si vybrat mezi modely letadel,lodí, aut, válečné techniky a pro doplnění modelů jsou v nabídce   dioramata, modely budov a sady figurek.

71025_box2.gifModelSet

Jedná se o Model Kity, které jsou doplněny základním příslušenstvím pro sestavení modelu. Každé balení tedy obsahuje lepidlo, štětec a základní barvičky. Jde tedy o výborný set pro začínajícího modeláře.

 

 

Speciální edice:

World of Tanks

46502_box2.gifWorld of Warships

World of Architecture

WarThunder

War Games

Leonardo Da Vinci

 

 

12004_box21.jpgMy First ModelKit

Modely pro děti i dospělé, které obsahují vše potřebné k sestavení prvního modelu. Box obsahuje nesložený plastikový model, lepidlo, barvy, štětec a potřebné nářadí a CD s ilustrovaným postupem ke složení a obtisky.

 

model-kit-world-of-tanks-36514-crusader-iii-1-35-_a86254529_10374.jpg

 

World of Tanks

Zapojte se do bitvy World of Tanks s plastikovými modely Italeri.  Italeri nabízí řadu World of Tanks v měřítcích 1:35, 1:56 a 1:72. Vybírat můžete z ModelSetů, ModelKitů a kategorie Easy to Build, která je primárně určena pro děti a začínající modeláře. Balení obsahuje mimo jiné speciální herní kód, se kterým se můžete zapojit a hrát on-line hru World of Tanks.

model-kit-war-thunder-35101-bf109-f-4-and-fw-190-d-9-1-72-_a96978119_10374.jpg

 

WarThunder

Limitovaná edice War Thunder nabízí modely ke slepení v kategorii ModelKit a v měřítku 1:72. Balení obsahuje mimo jiné speciální herní kód, se kterým se můžete zapojit a hrát on-line hru World of Tanks.

 

Příslušenství

50830_obsah.jpg

Mimo modelů nabízí značka Italeri také příslušenství pro modeláře. V nabídce naleznete akrylové barvy, sady akrylových barev a lepidla. Dále také nářadí jako: štětce, kleště, pinzety, nůžky, skalpely, dlátka, pilníky, řezací nože, maskovací pásky a jiné.

 

Nabídku produktů značky ITALERI naleznete na našem e-shopu.